No, oho. Onpa tää kirjottaminen jäänyt taas. Mutta kun ei meille mitään uutta. Kentällä käydään treenaamassa, itsekin olen ollut torstaisin muutaman kerran apuohjaamassa. Huono vaan ton apuohjaamisen kannalta on se, että meillä kun on torstaisin myös agility ja sitten koira on siellä ihan väsynyt, jos tokottamaan mennään enkä osaa ite olla ilman koiraa niin niin...

Tosiaan, agility. Olen tässä pohdiskellut pidemmän aikaa meidän mahdollisuuksia ikinä päästä ykkösluokan kisoihin ja tullut siihen päätökseen, että taidan ensimmäistä kertaa koko elämässäni luovuttaa. Mutta tämä päätös ei ole ihan pelkästään omistajasta kiinni, koira on sitä mieltä myös. Agility ei maistu koiralle ja sitä kautta ei myöskään ohjaajalle. Mutta siis ei me luovuteta muuten, kuin kisaamisen kannalta ja sellaisen "päämäärällisen" treenaamisen kannalta. Kyllä me vielä voidaan edes yrittää pitää hauskaa aina silloin tällöin. Viimeksikin agissa otettiin vaan rennosti välittämättä virheistä ja mediesteillä, joten se olikin itseasiassa ihan hauskaa. Kiitän Tiinaa treeniemme helpottamisesta, vaikka pari meidän ryhmässä kisaavatkin jo kolmosissa. Onneksi en kuitenkaan ole ainut, joka ei ole kisannut virallisissa vielä. Mutta siis hauskaa aiotaan pitää vielä pidemmän aikaa agilityn parissa, mutta ei niin laadukkaasti.

Tokon kannalta me junnataan aikalailla samoja juttuja. Muutamaa avoimen liikettä sekä alokkaan liikkeitä. Ei kai siinä mitään. Koira ainakin näyttää pitävän. Pitäisi se vika ykkönenkin lähteä hakemaan ja nyt kun ollaan treenattu rallytokoa, niin ehkä meidänkin pitäisi lähteä koittamaan, kuten muutamat treenikaveritkin. Onnea muuten heille sunnuntaille!

Mutta siis koiramaisesti jatketaan ja itse odottelen noita yhteishaun tuloksia. Minneköhän tällainen ihminen pääsee edes pääsykokeeseen? En tiedä ollenkaan, vai joutuuko sitä menemään normilukioon tuonne Klaukkalaan sitten loppupelissä. Katsoo nyt. Tälle paikkakunnalle en kyllä jää, haha.