Näköjään taas viikko mennyt. Porukat tulivat eilen kotiin. Alba oli aivan raivoissaan nähtyään Gemman. Katsotaan, josko Alballe se täydellinen koti löytyisi. Me emme Gemman takia sitä voi sille antaa.

Ollaan jälleen treenailtu. ALO-liikkeitä jälleen (yllätys). Paikallaan makuu pitää saada kuntoon, samoin liikkeestä seisominen. Myös muissa liikkeissä melko paljon hiomisen varaa. Pitää ensi kuussa ilmoittautua niihin kisoihinkin, jos nyt olemme menossa (kyllä me olemme, en pysty pitämään näppejäni irti puhelimesta). Täihtäimenä olisi 2. tulos. 1. tietysti tähtäämme, mutta mutta... Vähän epäilen, että sitä tullaan saamaan.

Torstaina menemme kentälle treenaamaan. Gemmalta on ilmeisesti (veretön) juoksu jo ohi. Ensi lauantaina onkin sitten se Lohjan leiri, ja sit- seuraavalla viikolla menemme tädilleni koiran kanssa.

Haavat ovat parantuneet melko hyvin. Hännän alla olevasta vuosi jotain, mutta Gemma oli ilmeisesti itse repinyt ruven auki, eikä illalla siitä enää mitään tullut. Eli ei lähdetty eläinlääkäriin.

Pelko hännän alla saamme nyt täällä kävellä, sillä (melkein) naapurimme koirat olivat eilen hyökänneet ihmisen ja kahden koiran kimppuun. Kaikkia purreet (melko pahastikin...). Todella ahdistavaa kävellä koiran kanssa lenkkiä. Toivottavasti eivät enää karkaa.