Torstaina oli taas agilityn alkeiskurssi. Enää kaksi kertaa jäljellä.

Otimme aluksi kepit. Neiti osaa ne jo, joten meidän ei tarvinnut mennä niitä kovin kauaa läpi.

Sen jälkeen otimme hyppy-putki-hyppy (hypyt matalina). Gemma meni yllättävän hyvin ne. Toisella kerrala jopa putki mentiin vauhdilla ja tyylillä!

Siitä sitten A-esteelle. Olin aivan varma, ettei koira suostu menemään sitä, mutta olin väärässä. Gemma syöksyi A:lle ihan huimaa vahtia ja kiipesi sen ylös ja alas. Olin aivan lyöty. Koirani on täynnä yllätyksiä :D!

Agin jälkeen meillä alkoikin toko. G sai juosta vapaana aluksi kavereiden kassa, ja kyllä virtaa riittikin! Siis aivan uskomaton vauhti, vaikka oltiin jo tunti harjoiteltu agia. Koirani on myös duracelpupu.

Otimme seuraamista ringissä, remmin kanssa tällä kertaa, ja kyllä se viikon huomioimattomuus oli tehnyt ihmeitä. Koita seurasi niin hienosti ja nätisti. Muiden koirakoiden välitä pujottelua otimme ilman remmiä ja olin aivan mykistynyt koiran keskittymiskyvystä.

Välitunnilla neiti sai taas juosta.

Välitunnin jälkeen luoksetulo, ja treenit purkissa.

Siis tuo viikko huomioimatta auttoi paljon! Agin odotusvuorossakaan neiti ei komentanut, eikä silloin, kun kannoimme esteitä. Tämä pitää vielä tehdä joskus uudestaankin, jos ongelmia tulee.

Ensi viikonloppu meneekin Agilityn MM-kisoja katsellessa. Ja kuukausi tämän jalkani toipumisessa.