Niin se meni sitten viikko sitten mahdollisuus saada alokas päätökseen. Koira teki liikkeestä seisomisesta nollan ja parissa liikkeessä kaksoiskäskyn. Tuli kakkonen. No, sentään jotain positiivista, paikallaan olo 10! Ei me päästä vieläkään muuttamaan esim. hyppyä tai luoksetuloa. Kyllä viikko sitten kokeen jälkeen niin v***tti. Mutta nyt oon tainnut päästä yli tosta menetyksestä. Jokatoinen kisa meillä on siis ykkönen, joka toinen kakkonen tai kolmonen. Kun jalostusnetin rivi tulee näyttämään tältä:

ALO0 (oli 10kk, joten se oli ihan vaan kokeilu ja keskeytys)
ALO2 (paikallaan olo 0)
ALO1 (176p)
ALO3 (paikkamakuu 0, meni fiilis ja ite sekoilin)
ALO1 (167,5p)
ALO2 (liikkeestä seisominen 0 ja muutama kaksoiskäsky parissa liikkeessä)
 

Lisäksi saatiin väärinlasketut pisteet Hyvinkäältä aikoinaan, joten niitä onkin vain 141...

Nyt me sitten jokatapauksessa taukoillaan, meni kaikki hienous tokosta tältä vuodelta. Ehkä tää on musta kiinni, mutta kyllä mä näin tuolla kisoissa koiralta ihan yhtä huonoa käytöstä, kuin iteltäni. Molemmissa taitaa olla vikaa tällä kertaa.

Mutta nyt ehkä keskitytään agilityyn, jos saan oman jäykkyyteni pois ja liikerada kuntoon. Möllejä etitään ja lähetään niihin sähläämään, keinukaan ei ota onnistuakseen ja maksikorkeus tökkii. Mutta katotaan nyt.

Gemma kävi siis uimassa TETissäni Koirakylpylässä. Gemma ei siis ole vesikoira, ei se ui, paitsi jos minä olen siellä vedessä huutamassa niin pikkukoirahan tulee jos omistaja kutsuu. Mutta kaksi kertaa saattaa tehdä jo ihmeitä, sillä ensin vein Gemmaan remmissä uimaan, koska se jäi polskuttelemaan paniikissa reunaan päin. Sitten pieni ohjaus remmillä ja koirahan alkoi uimaan hyvin. Seuraavalla uitnti kerralla se meni jo ilman remmiä pienen tökkäyksen jälkeen veteen.

Ei kai tässä muuta, treenitaukoillaan tokossa ja koitetaan päästä alkuun agissa.