Plähhähhää, palaillaanpas sitten. Gemma juoksuili tässä kolme viikkoa ja tänään mentiin vasta reenaamaan kentälle. SM-toko oli hieno, Gemma oli isäni hoidossa pari yötä, kun itse olin ihastelemassa kateellisena Suomen huippuja.

Eilen otinkin sitten ylempien luokkien liikkeitä.

Ruutu: Otin pari kertaa ruutua. Ensin kutsuin koiraa takareunalla. Hyvin tuli. Seuraavaksi vein pallon ruutuun, matkaa oli n. 3m. Ja koirahan lähti lujaa! Näin pari kertaa. Seuraavaksi meninkin ja taputin takareunaa kädellä maahan, palasin koiran viereen ja lähetin. Se toimi täydellisesti, seis käskystä pysähtyi ja meni maahan. Eipäs ennakoinut kertaakaan, joka on välillä ollut tapana. Vau!

Nouto: Otin naksulla pari kertaa käteen nostamista ja muutaman vauhtinoudon. Se nouto on se meidän pahin. Pitäminen ei suju, ei sitten millään. Vauhtinoudotkin oli huonompia, kuin yleensä.

Sitten oli vuorossa oikealle ohjaamista, targetilla. Ihan hyvin tuo tajusi idean.

Tänää sitten tokoiltiin ja ageiltiin kentällä.

Seuraaminen: Ää, huonoa... Aluksi hyvää, sitten matkalla huononi ja koira irtaantui. Naksulla sitten muutama käännös ja parani, mutta näköjään toi seuraamisen pituus on nyt tolle neidille hankalaa. No mut, harjoitellaan sillä naksulla.

Paikallaanmakuu: Haa, neiti pysyi 10 koiran keskellä 2min paikallaan, ei vaihtanut lonkalle, hyvä Gee! Geimssis vieläpä hukkas mut ja katteli vähän hätäsennäkösenä ympärilleen, mutta pysyi, se peijakas ei lähtenyt ettimään muo. Hyvä.

Kaukot: Mihin se upee seisominen jäi? Neiti otti pari kertaa niitä helkutin askelia seisomaan nousussa. Loppujen lopuksi ihan hyvin, näitä ollaan nyt harjoteltu pitkään ja iltaisin keittiössä. Istu - maa - istu  menee hyvin, kerran Geimmsi ei noussut, toivottavasti tää ilmiö ei tuu olee se kisailmiö.

Agilitya otettiin sitten viereisellä kentällä. Puomi meni hyvin, kontaktit upeat! Sitten otettiin aita ja A, hyvä G! Lopuksi vielä 5 aitaa + A irtoomisharjoituksena. Hyvä, hyvä!

Pujottelun kulmissa onkin sitten ongelmia, lisäksi mun puoli tuntuu aikuttavan koiraan. Helkutti, sekin oli se meidän hyvin menevä este ja nyt ongelmia. Kepeille kulmia siis tiedossa treeneihin.

Huomenna vikat Oreniuksen agitreenit vähään aikaan, siirrytään tonne Imppareille syksyksi ja talveksi.