No, jälleen ollaan treenailtu niin agia, kuin tokoa. Tänään olimme möllitokossa, tuloksena ALO3, no sentään tulos. Jos paikallaan makuussa ei olisi tullut liian monta käskyä, olisi ehkä ollut se alo2. No, mutta tässä kuussa vielä toinenkin möllitoko. Ihan hyvin tuo sinänsä meni, sillä en palkannut neitiä kertaakaan, eikä syksyn jälkeen olla otettu kaikkia liikkeitä peräkkäin + neiti on lopettanut häseltämisen. Aurinko vain paistoi pistäen koiraan, että Gemma ei oikein pystynyt keskittymään. Tuomari sanoi: "Vielä pitää ottaa tokoa erilaisissa paikoissa." Noh, eihän tuomari voi tietää, että olemme ottaneet tokoa vaikka missä, urheilukentillä, parkkihalleissa, parkkipaikoilla, tien vieressä, lähes joka puolella. Mutta neiti meni vähän lukkoon, kun itse tiesin, ettei suoritus mene putkeen ja hermoilin vähän, niin koira otti itseensä. Hyppy ja luoksetulo meni hyvin PAITSI, että koira törmäsi luoksetulossa.

Paikallaan makuussa neiti oli koko 2min paikallaan, mutta liikaa käskytyksiä, joten nolla. Luoksepäästävyys oli ainoa 10.

Nyt me aiomme yrittää treenata sen yhden ALO1, sillä TK1 on meille ehkä liikaa. Pompataan varmaan suoraan avoimeen. Jos se yksi ykkönen tulisi, piitkä tauko tokoiluun ja tilalle agia, agia ja agia, sillä siitä Gemma pitää.