Noh, vietettiin siis tädilläni sitten yö, neiti ei pelännyt, mitä nyt pelästyi yhtä ihan lähellä kahta pamahtavaa rakettia, tärisi ihan vähän aikaa ja oli sitten taas ulkona ihan normaali, eikö pelännyt mitään. Hyvä näin, pitää mennä jossain vaiheessa ampumaradalle, että äikö tuosta lähellä pamahtavasta jotain kammoja, mutta en usko. Jos jäi, siedättämällähän sen saa pois, sillä G on kova koira.

Treenauksn suhteen, luoksetulossa neiti on tajunnut, että voi tulla lähemmäskin ja sitten nostaa päätä, näkeehän se kasvoni niinkin. Seuraaminen on yleensä niin upeaa, että voisin itkeä onnesta. Paikallaan oloa ei olla kauheasti nyt tehty, ihan vaan lyhyitä.

Kellokoskella tehtiin lyhyet treenit, luoksetulo, seuraaminen, seuraaminen, paikallaan istuminen. Pitää saada paljon enemmän häiriötä eli hajuja, sillä olen huomannut, että ihmiset tai toiset koirat eivät aiheuta Gempulle minkäänlaisia vaikeuksia (ainoastaan joskus joku tuttu rakas treenikaveri on vaan niin kiva), mutta maassa olevat hajut vievät lagottoneitiä niin, ettei se keskity.

Mutta jatketaan ja etsitään niitä hajuja.