Ensin voisin kertoa, että näyttelyssä saimme EH:n ja sijoituimme neljänsiksi (tosin juniorinartuissa ei ollut, kuin neljä). Gemma esiintyi vähän miten sattui, mutta olen tyytyväinen koiraan.

Eilen oli jälleen ohjatut, ja aiheena seuraaminen. Gemma ei oikein pitänyt märästä maasta ja oli muutenkin levoton.

Ensin seuraamista ringissä. Meni kohtuullisen hyvin, joten ei maailman suurinta palkkausta siitä. Myöhemmin meni paremmin, ja jossain vaiheessa otin koiran remmiin, mutta remmissä meni jälleen huonosti. Remmiseuraamista harjoitteluun!

Välitunti rauhoitti Gemmaa vähän, kun sai kavereita käydä moikkaamassa. Sen jälkeen otettiin ryhmät. Olimme jo menossa alle 1v ryhmään, toinen vaihtoehto oli aikuiset koirat (ohjaajat ottavat välillä erilaisia ryhmiä), mutta meidät häädettiin aikuisten ryhmään :D.

Sielläkin seuraamista. Suorilla meni hyvin, mutta käännöksissä koiran huomio herpaantui.

Eli sade teki tehtävänsä ja vähän liikaakin, sillä Gemma ei todellakaan suostu istua maassa. Makaaminen onnistuu kyllä, joka on aika omituista. Ota sitten selvää.

Huomenna olemme kyläpäivillä auttamassa Imphaa mätsäreiden järjestyksessä Gemman kanssa. Sen jälken suuntaamme Kellokoskelle hoitamaan tätini koiria, ja sitten sunnuntaina katsomaan lagottojen tokokisaa.

Enää yksi viikko kisoihin!