Eli lähdimme siis Hollolaan lagottojen kesäpäiville perjantaina ja tulimme takaisin kotiin sunnuntaina. Kivat päivät ne olivat sateesta huolimatta. Tokoluento oli hieno. Gemma sai muutaman kerran nokkiinsa, joka näytti tekevän neidille ihan hyvää; ei enää ärsytä Albaa niin kauheasti. Nukuimme Gemman veljen Lennin ja hänen omistajansa Helenan kanssa samassa huoneessa (kiitoksia seurasta!). Klubishowssa emme pärjänneet, pitää harjoitella juoksemista kehässä.

Perjantaina suuntaamme kasvattaja Kaijulle trimmaukseen. Sunnuntaina meillä on ensimmäinen junnuluokan näyttely Hämeenlinnassa. Sen jälkeen sitten leikkaankin koiran turkin matalaksi.

Olemme treenailleet lähinnä nyt paikallaan oloa. Matkaa on nyt n. 5m, se pitäisi nostaa siihen 20m ja aikaa on kaksi ja puoli viikkoa. Ei me millään ehditä. Noh, saadaanpa edes kisakokemus, vaikka tulosta ei tulisikaan.

Nyt, kun koulu alkoi, minulla on muutamana iltana liian vähän aikaa koiralle. Keskiviikko menee toisen harrastuksen, musiikin parissa. Musikaali vie siis aikaa keskivikkoisin ja torstaisin. Mutta torstaina on kuitenkin toko, ja siellä käymme (ikävä jo treenikavereita).

Näin siis nyt. Treeniä, treeniä ja treeniä ennen kisoja :).