Eipä niistä torstain treeneistä sen enempää, kuin olipas suoraan sanottuna huonot treenit. Neiti ei jaksanut yhtään mitään ja shelttipoika Voitto olisi ollut paaaaljon mieluisempaa seuraa, kun jopa on alkanut puolustaa Gemmaa, jos sitä esim. ahdistellaan tai yritetään nousta selkään. No, jokaisella on oma suojelusenkeli :D.

Itse olin tänään Pertti Vilanderin luennolla ja lagottojen kasvattajapäivässä. Luento oli hyvä, mahtava, vaikka olemmekin käyneet Peetsan oppilaalla kyseisen tehokoulutuksen läpi. Oli kiva kuulla se itse kingin suusta.

On kyllä hirveä hinku alkaa treenailla, harmittaa, kun ei ole minkäänlaista sisätilaa/hallia, jossa voisi treenata kylmissä oloissa, kun neitinihän ei maahan mene jos on märkää tai lunta.

Ollaan paikallaan oloa saatu harjoiteltua hienosti ruokakupilla, menisi se kolmekin minuttia jo, mutta tehdään tämä nyt siis varmaksi, kun juuri syksyllä menin sen pilaamaan, joten ollaan tehty minuuttia - puoltoista minuuttia.

Metallakapulan pitoa ollaan treenattu, mutta ei, ei neiti edes suostu pitämään sitä, koskemaan vain hampaillaan. Sitä vasten Alba taas hakee, pitää ja tuo heti käskystä. Se istuu vaikka kuinka kauan se suussa, hienoa siinä mielessä, mutta kun sen kanssa tokokisat ovat piitkällä tulevaisuudessa, jos koskaan.

Harmittaa todella paljon, kun Geeputista tuli sitten noin iso. Karkeasti 44cm. Todella harmittavaa nyt viime päivinä. Ehkä sinne agilityyn jostain lainakoira? Mutta siinäkin ongelmana, että mistä?

Noniin höpinää ummet ja lammet, mutta näistä ajatuksista siirrytäänkin sitten kolmen päivän jääkauteen, koska neiti seuraa koko ajan minua ja muutenkin ihan vain muistiin taas, että näinkin voi käydä.