Tehtiin sitten tuossa tehdasalueella lyhyet treenit, hyvät sellaiset.

Liikkeestä maahanmeno: Ensin hidas, mutta sitten koiraa virittämällä nopeaksi. Kun oltiin muutaman kerran saatu menemän kisakuntoisesti, sitten lyhyemmin: lyhyt seuraus, käsky ja heti palkka, ei irtaantumisia. Hyvin meni, lunta maassa vain vähän, joten Gemman suostui makaankin.

Liikkeestä seisominen: Kerran ainoastaan kisakuntoisesti. Saisi olla hitusen nopeampi pysähdys, pysähtyy kyllä, mutta ottaa yhden askeleen käskyn jälkeen. Tätäkin tehtiin siis pienissä osissa: seuraus, käsky ja heti, kun koira pysähtyi palkka ja kehut. Naksutin olisi ollut hyvä, mutta ei olla silläkään treenailtu pitkään aikaan.

Liikkeestä istuminen: Yksi toisto, meni täydellisesti.

Luoksetulo: Ai, miten niin koirani törmää? Vauhti on niin luja, että neiti törmää jalkoihin, kun yrittää tulla niin lähelle eteeni istumaan. Sain kuitenkin tehtyä toistoja, jotka onnistuivat. Koira hidasti hieman ja tuli todella hyvin istumaan eteen. Se sivulle tulo on ongelma, kun neiti pomppaa siinä välissä.

Kaukkarit: Lyhyt matka, toistoja muutama. Ongemana se, kun koira nousee maasta istumaan, se nostaa takapuoltaan samalla. Tänään siis kokeiltiin saada se peppu pysymään maassa. Onnistuihan se lopulta.

Treenaamisiin.