Hehhe, tämä blogi kokonaan unohtunut nyt, yksi viikko TETiä omistajalla + niin useat treenit, etten ole jaksanut enää iltaisin edes koneelle vaivautua.

Meillä on ollut siis kolmet treenit nyt viikossa, tokoa siis. Maanantaisin kisakurssi, tiistaisin Klaukkalan treenit ja torstaisin vielä ohjatut.

Treenejä siksi näin paljon, koska kisoja häämöttää ensi kuussa, ja näin. Tässä kuussa oli tarkoitus yhteen, mennä, mutta sekin oli varasti täynnä, kun saman järjestön toinenkin kisa oli (ollaan 9. peruutuspaikalla, joten melkein mahdotonta päästä ;) ).

No, mutta: Kisakurssi 3. ja 4.

Kolmannella kerralla aiheena oli edelliset jutut ja paikallaan olo + liikkeestä maahan meno. Paikallaan olossa tehtiin minuutti (neiti jopa makasi maassa sen ajan!), mutta kun palkitsin ja olin jättämässä koiraa, sille tuli taas "maa on niin kylmä, ei voi enää makaa"-fiilikset ja sitten sekoiltiin jotain.

Liikkeestä maahan meno meni meillä ihan hyvin, toivoisin nopeutta lisää.

Neljännellä kerralla otettiin edellisiä juttuja jälleen ja noutoa. Noutoon saatiin muutama neuvo, Gee on n. 6kk vanhana aloittanut sen pitämisen, ja ollaan sitten junnattu siinä, koira ei pidä kapulaa suussa kuin hetken. Mutta katsotaan, jos Eilan neuvoilla saataisiin tuokin ongelma pois.

Ei kai siinä muuta, mätsärissä käytiin, sininen nauha, eikä jääty katsomaan sen pidemmälle. Huomenna ja sunnuntaina on näyttelyt Oitissa ja Mäntsälässä, jos bongaatte, saa tulla moikkaamaan :) !