Nyt ollaan tokoiltu, mutta ei kovin paljoa. Eilen otin 10 minuutin treenit. Koira jaksoi hienosti, ehkä ilta kymmenen melko sopiva lömpötila vaikutti asiaan. Eli iha alokasluokan liikkeitä jälleen kerrattiin. Muutama nyt tälle viikolle treenattava kohta löytyi:
- liikkeestä seisominen (!)
- paikallaan olo
- luoksetulo eteen

Muuten ollaankin sitten vain oleskeltu nämä päivät. Eilen yksi vanhempieni ystävä oli täällä yötä, sillä nuo vanhemmat eivät tahtoneet minun olevan yksin (tyypilliset vanhemmat siis siinä asiassa). Tänään käytiin samaisen ihmisellä kylässä, mutta muuten ollaan oltu kotona ja lenkkeilty. Huomenna kotiväki palaa.

Ja arvatkaapa, kuka on alkanut pelkäämään ihan hirveästi koiran treveystuloksia. Vaikka niihin onkin vielä yli puoli vuotta. En tiedä, mutta ajatus pelottaa ihan hirveästi. On tapahtunut noita vahinkoja ym. niin saa nähdä onko neidin fyysinen puoli kunnossa. Kyllä on ahdistavaa tämä odottaminen, ja jos tulokset eivät näytä hyviltä, se on vielä ahdistavampaa. Ei minulle ole niin tärkeää aloittaa agilityä, vaan olisi hienoa saada (kerrankin) täysin terve koira. Toivottavasti huono tuuri ei ole jälleen kerran yllämme.

Mutta näihin "pelkääviin" tunnelmiin jätän tällä kertaa.