Torstain treenit meni kivasti. Seuraaminen ringissä tosin huonosti jonkun koiran ulosteen takia, kun neiti pelkää niitä, ihme koira.

Torstain seuraamiset ok, luoksetulo hyvä, temput ok. Ainoa, että neiti ei millään, ei siis millään halunnut lumeen jäädä kököttämään paikalleen. Se ei mene muutenkaan maahan tai istumaan lumessa joten joten. Tai luoksetulossa se kyllä istui, mutta muuten.

Sivulletulo on käynyt jotenkin hankalaksi varmaan tuon luoksetulon eteen istumisen vuoksi, joten sitä treenataan.

Tehtiin eilen agin keppejä neljällä kepillä, kaksi keppiä, vähän pidempi väli ja 2 keppiä. Neiti meni hyvin, vaikka lumessa tehtiinkin, pakkohan välillä on muistia virkistettävä.

Sitten ollaan tehty tokoa nyt ahkerasti. Harjoitellaan ihan perusliikkeitä, luoksetuloa, seuraamista, jääviäliikkeitä, paikallaan oloa ruokakupilla yms. Kyllä se varmaan alkaa tulosta tuomaan.

Meillä on hierontakurssikin tässä näin ja koira tulee mukaan, joten siis sitä hierotaan. Pitää alkaa sitten hieromaan koiraa. Ehkä joskus käyttää hierojallakin.

Tokon parissa jatketaan siis. Lyhyet treenit pitkin päivää ovat hyvä vaihtoehto yhdelle pitkälle. Torstaina tietysti pitkät ohjatut, mutta molemmat täydentävät hyvin tasapainoa. Hmm... Ehkä lähdenkin tästä nukkumaan ennen, kuin selitän itseni sekaisin ihme ilmauksilla. Öitä.