Kuten jo tossa aikaisemmin infosin, niin mulla taitaa olla kyllä nyt joku ihme inspishukka, en uskaltanut mennä tänäänkään möllitokoon, vaikka maksettu olikin. Pitäis eka saada toi makuu onnistumaan edes tuttujen koirien kanssa, jos tuolla olisi mennyt pieleen taas, se olisi ollut pahempi moka meille. Lisäksi yöllä oli myrsky ja ulkona lainehti, eli vielä isompi riski paikkamakuun piloille menoon.

Eihän sitä tekemättä voi edistyä, tiedän kyllä. Olen itse tehnyt itselleni paineita meidän edistymiseen ja tyhmänä vertaillut koiraa ja itseäni muihin ikätovereihin, rotuunsa ja yms. Koiraa ei missään nimessä saisi verrata enkä usko, että itsensä vertailu on mitenkään kannattavaa, mutta tunnun sortuvan siihen päivittäin muissakin asioissa. Alemmuuskompleksit ne vasta kivoja ovatkin.

Pitäisi tehdä, treenata ja edes yrittää, mutta kun... Jotenkin vaan oon kateissa harrastuksien suhteen, eikä koirakaan ole näyttänyt tällaista puolitaukoa pitävän pahana. Onhan meillä kerran viikossa toko ja agiharkat mutta siihen se sitten on jäänytkin, lukuun ottamatta pieniä pätkiä päivittäin, kuten voikaukoja ja seuraamisen hiomista.

Katsotaan josko heräisin henkiin.