Eilen oltiin taas Eilan kisakurssilla. Tällä kerralla tehtiin seuraamista ja takaapalkkausta.

Ensin katsottiin viime viikolla opitut jutut, meillä ongelmana se Gemman nuuhkiminen maata tuolla kentällä, eikä etsimisleikit tai jälki tee hyvää tälle ongelmalle. No, mutta luulen, että siitäkin päästään ja voidaan tehdä myös etsimisjuttujakin ja nenän käyttöä sitten.

Sen jälkeen tehtiinkin käännöksiä, ensin muutama täyskäännös oikealle ja vasemmalle. Sitten Eila teki ruudun tötsistä ja sitten sitä ympäri, palkaten koiraa, ensin oikealle käännöksiä, sen jälkeen vasemmalla. Meillä meni loppujen lopuksi hyvin, kun neiti ei välittänyt varjoista tai nuuskin muilta tippuvia makupaloja. Ja nyt Eilankin sanoin: "koirahan ei IKINÄ saisi saada maasta ruokaa", vältetään tuota, että tippuu niitä makupaloja.

Sitten vuorossa takaapalkkaus, seisomisesta siis. Hyvinhän se meni myös sitten kokonaisuudessaan, kun tehtiin kaksi kertaa. Tämä on meille tuttujuttu.

Vielä luoksetulo, meillä eteen. Saatiin neuvo, että koiraa pitää palkata molemmilla käsillä aina, jos se alkaa mennä liikkeessä vinoon. Kun yleensä on tullut annettua vasemmalla, koska siitä mennään kuitenkin vasemmalle sivuun. Mutta vyölaukku olisi hyvä kuulemma.

Ensi viikolla sitten taas.