Blogi taas jäänyt, koska ei olla erityisemmin treenattu mitään uutta. Viimeinen kisakurssin tunti oli ihan hyvä, tehtiin kehässä kisaliikkeitä, sai tosin palkita jne.

Nyt ollaan treenailtu ihan ALO-liikkeitä, mitä nyt myös koitettu tunnaria, ruutua, merkkiä, kapulaa ja kaukkareita. Niin, ja ollaan sunnuntaina TOKO-näytöksessä, joten siinä ollaan perjaatteessa harjoiteltu myös idaria.

Meillä onkin viikon päästä möllitoko, en uskalla sinne oikeisiin sen syksyisen jälkeen ja paikallaan makuun mennessä 99% varmasti omistajan jännityksen takia pieleen. Mutta niitä virallisiakin EHKÄ ensi kuussa luvassa, mutta enpä lupaa mitään, sillä jännittää jo muutenkin.

Niin ja oikeat agitreenit ollaan aloitettu Agilityakatemiassa Juha Oreniuksen ohjattavina. Saimme paikan TET-työnantajaltani Anna Oreniukselta oikeastaan ja sillä keinoin sinne siis.

Ensimmäinen agitreeni oli ihan kiva, Gemma paloi vähän liikaakin ja jouduttiin paikallaan oloa esteen takana tekemään jonkin verran. Muuten tehtiin vain suoraa pätkää: aita - putki - aita. Myös valssausta treenattiin vähän, joka meni ketuiksi neidin hakiessa koko aja pussia.

Tänään sitten treenailtiin kentällä ihan perustokot ja lopuksi keppejä, A:ta ja puomin alastuloa. Neiti haki kerran itsekseen aalle, ja hyppäsi kontaktin yli, kun tehtiin rengasta. Pitää se kontakti saada kuntoon.

Niin, ja olemme myös mukana Kennelliiton TOKO-koulutuspäivässä, viimeisenä koirakkona, joka sinne mahtui.