Anteeksi pieni kirjoituskatko, mutta ei ole oikein mistä kirjoittaa. Kisoihin treenataan ahkerasti, eikä luultavasti olla siltikään vajaan kuukauden päästä valmiita. Mutta yritetään yritetään otsa hiessä (no ei nyt ihan :D ). Treenejä pidän selaiset 10min päivässä, ja torstaina olimme kentällä 1h, hieman yli, mutta siitä ajasta ehkä 30min käytettiin sitten treenaamiseen yhteensä (taukoja oli ym).

Liikaa on vielä opittavaa kisoihin, joista ei luultavasti saada edes tulosta. Noh, ilmaistahan tuo omistajalle on, kun seura maksaa. Otetaan ihan kokemuksen pohjalta sitten.

Koulu alkaa ylihuomenna, joten aikaakaan ei ole enää niin paljoa koiralle. Viikossa kuitenkin n. 30h koulua, ettääh... Ei ollut tarkoitus alkaa seittelemään kirjoittajan asioista, mutta joo.

Viikon päästä on näyttely, sielläkin saattaa menä vähän niin ja näin, kun ei olla kovinkaan paljon treenailtu. Seisominen onnistuu hyvin, mutta liike... Aijjai, pitää harjoitella nyt viikon aikana joka päivä hieman.

Ei kai meille muuta. Tuntuu, että maanantaina alkaa syksy, kun lomakin loppuu. Saisi se syksy toisaalta kyllä tullakin jo.