Innostuin näköjään nyt kirjoittamaan, toivottavasti jatkuu tämä aktiivisuus blogin kannalta (no, oikeasti kadutti, kun en ole kirjoittanut tänne paljoakaan :D ).

Meillä on viikonloppuna siis näyttely, ja huomenna Gemmaa sitten trimmaillaan ja selvitetään turkista takkuja ym. Sama tehtiin viime viikollakin. Neiti on pienestä pitäen totutettu pöytään, joten eipä se kauheasti hötkyile. Kerran murahti, ja heti näytimme sitten rajat. Sen jälkeen ei ole oikeastaan mitään ongelmia ollut.

Tänään otin kolme liikettä, ei ainakaan ollut liikaa. Eli siis paikallaanmakuuta muutamalla metrillä ja 10 sekunnilla. Koira pysyi hyvin. Seuraavaksi liikkeestä maahanmeno. Melkein se onnistui, mutta jälleen tuli pysähdyttyä, että koira meni maahan. Ja tuli kaksoiskäskytettyäkin (ärr). Lopuksi vielä seuraaminen ja sitten vapautus.

Kotona otin vielä Ikean putkea, jota neiti ei oikein uskalla mennä koko pituudelta, sillä se rapisee. Betoniputkeni Gemma on ihan pienestä pitäen osannut/uskaltanut. (Mainittakoon tässä välissä, että neiti on osannut varmaankin viisi tai kuusi kuukautisesta asti pujottelukepit hyvin, ei enää minkäänlaista apua tarvitse.)

Treenattavaa:
- kaksoiskäskyt poish
- Ikean putki koko pituudelta
- maahanmeno
- paikallaan olo

Eli nuo nyt mahtuisi kahteen viikkoon. Ei mielestäni ole nuorelle koiralle liikaa, ainakaan Gemmalle, sillä se ihmettelee jo yhtä päivää, jolloin ei tokoilla yhtään.