Noh, eilen palattiin leiriltä joskus ennen viittä. Mitäs leiristä voisi sanoa... Ei ollut oikein minun leirini. Seuraavalla kerralla kyllä mennään jollekin koulutusleirille.

Eli lauantaina saavuttiin ja pystytettiin teltta. Sen jälkeen esittäydyttiin, syötiin yms. Kuulimme pienen luennon koiran kouluttamisesta. Sitten olikin koulutusta. Aivan alkeita, jotka me jo osaamme, mutta emme silti päässeet tekemään mitään isompia liikkeitä. Noh, jokaisella ohjaajalla on omatyylinsä. Sen jälkeen metsälenkki, jossa tehtiin kaikennäköistä. Koira oli noiden jälkeen aivan puhki, kun istuskeltaessakin olin pyytänyt koiraa tekemään temppuja, joten koira telttaan nukkumaan.

Illalla olikin luontopolku, johon menin erään Nean kanssa (hänellä oli parson). Emme löytäneet kysymyksiä, joten heitimme lapun roskiin, emmekä osallistuneet palkintojen jakoon.

Sen jälkeen olikin juoksu kisa, jossa Gemma tuli toiseksi! Hävisimme 0,12s isovillakoira Jadelle (tosin eihän käsin otettu aika ole niin tarkka). Saimme pokaalin ja makupaloja, jotka lahjoitamme jollekin, sillä G on allerginen vehnälle.

Menimme uimaan ja saunomaan sitten Nean kanssa ja siinä menikin aikaa sopivasti. Sen jälkeen makkaran paistopaikalle koirien kanssa. Illan lopuksi tapoimme aikaa pelaamalla Uunoa, johon osallistuvat myös kaksi muutakin leiriltä. Sen jälkeen nukkumaan.

Aamulla heräsin klo 7.30 ja käytin koiran. Koira takaisin häkkiin telttaan ja syömään. Sen jälkeen olikin pelastuskoiraluento ja tehtiin pieni omistajan haku. Gemmahan veti kuulemma todella ja sillä oli vauhti päällä. Vielä lopuksi juniorhandlerkisa, joissa tulimme luokassamme toiseksi viimeiseksi. Minua ei tuo näyttelypuoli kiinnostanut pätkääkään ja sen sitten näki.

Sellanen leiri. Koiria ei saanut pitää irti, mutta Nean kanssa kyllä pidimme ja syntyihän parson Helmin ja Gemman välille riitaakin, mutta ei pahasti.

Gemma olikin sitten unessa autossa ja kotona. Ihmeen hyvin se oli teltassa. Muut koirat haukkuivat ja vinkuivat, meidän teltastamme taas ei kuulunut mitään!

Joo, mutta ei ollut ihan meille tarkoitettu leiri. Voihan sitä kuitenkin kiittää ilmaisesta leiristä.