Pitäisi varmaan ottaa itseään niskasta kiinni tämän blogin vuoksi, mutta ei...

Ollaan käyty möllitokoilemassa, ALO2: yhteensä -40 pistettä palkkaamisesta, mutta tuomari sanoi, että oikeisiin kisoihin vaan. Mutta sitten maannantaina oltiin harjoituskisoissa, ei ollut tuomaria, mutta sanoisinko, että meillä meni niin pyllylleen, kuin voi mennä varmaan. En edes jaksa kelata takaisin ja selittää yksityiskohtia, melkein hävettää. Kuuma ilma + epämotivoitunut koira ei ole todellakaan tokolle hyvä yhdistelmä. No, mutta nyt treenausta, treenausta ja treenausta. Toivottavasti koira ei kyllästy toistoihin.

Käytiin myös kennelliiton tokokoulutuksessa, hyviä vinkkejä. Viimeisessä kehässä koiralta oli vähän jo puhti loppu, vietimmehän me siellä lähes 8h.

Agia ollaan siis Juha Oreniuksen johdolla tehty ja jatketaan vielä yksi kurssi, mutta sitten vanhempani eivät enää suostukaan maksamaan joten joten... Mutta kyllä me sinne vielä kesän jälkeenkin joskus voisimme mennä! Jouni Orenius, eli Juhan veli, joka oli MM-kisojen makseissa 3., oli myös meitä opettamassa pari kertaa. Tuo Juhan koulutus on kyllä niin tasokasta!

Vaihdan ulkoasunkin tänään. Hyvää kesää!